Keramiek van Pien

Nieuws



Keramiek van Pien is op de volgende markten en / of exposities te vinden:


Nieuws


Terug naar overzicht

22-10-2016

Herfstmarkt Tabaksschuur Utrechts Landschap Amerongen

Tijdens de Herfstmarkt in Amerongen is het ieder jaar weer feest. Jong en oud kan deelnemen aan een leuke Herfstworkshop.

Men kan proeven van een heerlijk stoofpotje van lamsvlees, vers gemaakte pompoensoep, de geitenboer verkoopt met trots zijn overheerlijke geitenkaas en er wordt op ambachtelijke wijze zalm en paling gerookt. Ook de zelfgebakken speltpannenkoeken mogen niet ontbreken!

Er kan kennis gemaakt worden met vilt- en wolbewerking. De midwinterhoornblazer vertelt je een boeiend verhaal over hoe een hoorn wordt gemaakt en gebruikt. Er is een heuse kinderboerderij, veilig omheind door een landelijk schapenhekwerk, en de aanwezige imker kan alles vertellen over de bijenteelt. Fruitbomen, pompoenen en kalebassen, vers geplukte appels en ook maaltijdboxen zijn er te vinden, maar ook aardewerk, kaars- en wasproducten.

Er zal live volksmuziek klinken en samen met de gezellig brandende vuurkorven zal het een sfeervol geheel worden! De markt is grotendeels overdekt en vindt plaats in en rond de Tabaksschuur Amerongen.

Tijd: 10.00- 16.00 uur



Terug naar overzicht