Keramiek van Pien

Nieuws

Werk van Pien is te vinden bij kunsthandel Warnars & Warnars,Marktstraat 29, in Naarden-Vesting.

Ik ben ook deelnemer aan Pakje Kunst.
Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts €4.  In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen. Mijn kunst is o.a. te vinden in de automaat in de Stayokay op het Neude in Utrecht. 

Je trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als iets extra’s bij een bos bloemen of fles wijn, als iets bijzonders, als verzamelobject, noem maar op.

"Pas op! Kunst kan verrassen, verwarren, ontroeren,irriteren etc.etc. Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd!"​


Keramiek van Pien is op de volgende markten en / of exposities te vinden:


Nieuws


Terug naar overzicht

17-01-2017

Expositie STIP-VSO

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen heel creatief zijn. Dat blijkt maar weer eens in twee weekenden in april (1/2 en 8/9 april) in de galerie van het KCN, Kerkstraat 38 te Nieuwegein.
In deze weekenden is er een expositie te zien van werk van mijn leerlingen van STIP-VSO. Deze leerlingen, van 14 t/m 18 jaar, hebben allemaal een verstandelijke beperking maar kunnen zich helemaal uiten in het creatieve werk.
Samen met de "kunstenaars" zal ik u graag ontvangen!!
U bent welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur.Terug naar overzicht