Keramiek van Pien

Nieuws

Werk van Pien is in de maanden november, december 2020 en januari 2021 te vinden in de concepstore "De Ruilfabriek", Plein 114, City Plaza Nieuwegein.

Ik ben ook deelnemer aan Pakje Kunst.
Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio. De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts €4.  In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen. Mijn kunst is o.a. te vinden in de automaat in de Stayokay op het Neude in Utrecht. 

Je trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als iets extra’s bij een bos bloemen of fles wijn, als iets bijzonders, als verzamelobject, noem maar op.

"Pas op! Kunst kan verrassen, verwarren, ontroeren,irriteren etc.etc. Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd!"​


Keramiek van Pien is op de volgende markten en / of exposities te vinden:Nieuws


Terug naar overzicht

03-06-2021

"Feestelijke boten" 01-06-2021 t/m 18-07-2021

Nieuwegein 1 groot museum. Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Nieuwegein worden er op De Tweede Verdieping, Stadsplein 1 en op Museumwerf Vreeswijk, Wierselaan 113 in Nieuwegein, kunstwerken getoond met als thema "Water en boten".
Mijn werk kunt u vinden op De Tweede Verdieping, toegang is gratis.
Meer informatie over alle activiteiten zijn te vinden op www.nieuwegein50jaar.nlTerug naar overzicht